BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHakan Sabancı'dan Playboy güzeliyle Cannes kaçamağı----

Hakan Sabancı'dan Playboy güzeliyle Cannes kaçamağı

Hakan Sabancı'dan Playboy güzeliyle Cannes kaçamağı
29 Mayıs 2017 - 11:06 www.finansgundem.com

Hakan Sabancı, önceki gün Cannes’da Asia Valente adlı İtalyan bir güzelle yakınlaştı. İşadamını, playboy yıldızı olan güzelin paylaşımları ele verdi

Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra ismi birçok ünlü güzelle anılan Hakan Sabancı, gönlünü İtalyan bir modele kaptırdı.

Geçtiğimiz günlerde Cannes'a giden Sabancı, burada Asia Valente isimli bir modelle yakınlaştı. Valente, Sabancı ile çekilmiş samimi fotoğraflarını Instagram'da takipçileriyle paylaştı. Sarışın model, Sabancı'nın VIP aracında cesur pozlar da verdi. Son olarak adı oyuncu Cansu Melis Karakuş'la anılan Hakan Sabancı'nın, İtalyan modelin aksine Cannes'dan yalnızca manzara fotoğrafı paylaşması dikkat çekti.



Instagram'da 214 bin takipçisi olan Asia Valente cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Zaman zaman çıplak pozlarıyla da gündeme gelen model Hakan Sabancı ile olan fotoğraflarını ise hikaye bölümünden paylaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)