BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHakan Sabancı'dan 'ayrılık' açıklaması!----

Hakan Sabancı'dan 'ayrılık' açıklaması!

Hakan Sabancı'dan 'ayrılık' açıklaması!
23 Eylül 2016 - 11:20 www.finansgundem.com

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğlu Hakan Sabancı ile 1 yıldır flört ettiği Aslışah Alkoçlar'ın ayrıldığı iddia edildi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini aileleriyle geçiren Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın ayrıldığı söyleniyordu. Sabancı, ayrılığın söz konusu olmadığını açıkladı.

Sosyetenin genç aşıkları Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın son günlerde arasının açık olduğu söyleniyordu. Hatta öyle ki Sabancı ile Alkoçlar'ın yollarını ayırdığı sosyetede kulaktan kulağa konuşuluyordu. Genç âşıkların Kurban Bayramı tatilinde ayrı kalmaları da bu dedikodulara tuz biber ekti. Hakan Sabancı'nın bayramı ailesiyle yurtdışında geçirmesi, Aslışah Alkoçlar'ın da bayramda ailesiyle İstanbul'da kalması sebebiyle çiftin ayrılık dedikoduları ikiye katlandı. HT Kulüp'e açıklama yapan Hakan Sabancı, ayrılık dedikodularının yalan olduğunu söyledi. İlişkilerinin devam ettiğini belirten Sabancı, "Sadece bayramda ayrı kaldık, tatilde ailelerimizle bir aradaydık. Her şey güzel gidiyor. Ayrılık söz konusu değil’" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)