BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Fidan, New York'ta Rus mevkidaşıyla görüştü----

Hakan Fidan, New York'ta Rus mevkidaşıyla görüştü

Hakan Fidan, New York'ta Rus mevkidaşıyla görüştü
23 Ocak 2024 - 09:50 www.finansgundem.com

Hakan Fidan, BM'nin düzenlemiş olduğu toplantı öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyindeki Filistin konulu toplantının öncesinde New York'ta Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

Rusya: Bölgesel sorunlara karşılıklı çözüm ihtiyacı teyit edildi

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından görüşmeyle ilgili yayımlanan yazılı açıklamada ise tarafların ikili ticaret ve ekonomik işbirliğine ilişkin güncel konuları ele aldıkları bildirilirken, Lavrov ve Fidan’ın, görüşmede iki ülke için karşılıklı fayda sağlayan ilişkilerin sürdürülmesi ve daha da genişletilmesi amacıyla ortak çalışmaların devam ettirilmesinin önemini vurguladığı ifade edildi.

Toplantıda enerji sektöründeki kilit Rus-Türk ortak projelerinin uygulanmasında kaydedilen ilerlemeye de değinilirken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek ikili temasların takvimi masaya yatırıldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, tarafların bir dizi uluslararası mesele hakkında görüş alışverişinde bulunduğuna da vurgu yaptığı mesajında, “Başta Gazze Şeridi ve Suriye olmak üzere genel olarak Ortadoğu ve Karadeniz Bölgesi ile birlikte Kafkasya’daki durum ele alınmış olup, acil bölgesel sorunlara ‘karşılıklı olarak kabul edilebilir çözümler bulunması’ amacıyla Rusya ve Türkiye’nin atacağı adımların koordine edilmesi ihtiyacı teyit edilmiştir” denildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan kritik görüşme

 

Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı ile görüştü

 

Hakan Fidan, Çinli mevkidaşıyla bir araya geldi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)