BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta yağışlarla başlıyor----

Hafta yağışlarla başlıyor

Hafta yağışlarla başlıyor
14 Temmuz 2013 - 21:32 www.finansgundem.com

Pazartesi günü tüm bölgelerin hava durumu

Marmara Bölgesi
Pazartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Bölgesi
Pazartesi öğle saatlerinden sonra Afyon çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Akdeniz Bölgesi
Pazartesi öğle saatlerinden sonra Göller Yöresinin (Isparta ve Burdur) kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu
Pazartesi öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı ve Ankara çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz
Pazartesi öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu
Bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Güneydoğu Anadolu
Açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)