BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?----

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?
06 Ağustos 2020 - 11:45 www.finansgundem.com

Sosyal medyada dolaşan sokağa çıkma yasağı belgesi konusunda İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan açıklama geldi ve sokağa çıkma yasağı belgesinin sahte olduğu belirtildi.

Son günlerde sosyal medyada hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacağına dair konuşulan iddialar ve paylaşılan belgeler üzerine İçişleri Bakanı İsmail Çataklı'dan bir açıklama geldi.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Çataklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Kovid-19 salgınıyla ilgili alınan tüm tedbirlerin bu güne kadar resmi kanallarla duyurulduğunu belirtirken, bundan sonraki süreçte de olası tedbirlerin yine aynı şekilde duyurulacağını söyledi. Çataklı vatandaşları, kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmemesi konusunda uyardı.

Yeni önlemler gündemde

Korona virüs vakalarında görülen artış ile birlikte yeni önlemler gündeme geldi. Buna göre vaka sayılarının kontrol altına alınamadığı bölgeler için bölgesel yasaklar uygulanacak.

Salgın seviyesine bakılarak her kente özgü olarak risk durumu göz önünde bulundurularak il, ilçe, mahalle, sokak, köy karantinaları gerekli görülmesi durumunda uygulanacak.

Özellikle İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Konya, Şanlıurfa, Mardin ve Batman gibi kentlerde vaka sayılarında artış gözlemleniyor. İzolasyonun sağlanamadığı bölgeler için hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanması konuşuluyor.

Bakan Koca'dan hastaneler doldu iddiasına yanıt

Prof. Dr. Yamanel'den tatil dönüşü çalışacaklara uyarı

Koronaya rağmen parti düzenleyenlere elektrik ve su yok!

Yeni yasaklar gündemde! Karantina veya sokağa çıkma yasakları...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)