BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta sonu hava nasıl olacak?----

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?
16 Mayıs 2014 - 11:58 www.finansgundem.com

İşte Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelindeki hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Amasya, Tokat, Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari ile Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçeleri, Artvin ve Giresun'un iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR 

SOMA'DA HAVA DURUMU: Parçalı, öğle saatlerinde çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 25 derece olması bekleniyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Edirne ve Kırklareli ile Çanakkale ve Balıkesir 'in kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

EGE: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Düzce, Zonguldak ve Karabük çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Amasya, Tokat, Artvin ve Giresun'un iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)