BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGYİAD Başkanı Pamukçu'dan seçim açıklaması----

GYİAD Başkanı Pamukçu'dan seçim açıklaması

GYİAD Başkanı Pamukçu'dan seçim açıklaması
24 Haziran 2019 - 16:57 www.finansgundem.com

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Başkanı Fuat Pamukçu, seçimlerin ardından görüşlerini dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eden Pamukçu, sonuçların hayırlı olmasını diledi.

İstanbul, 23 Haziran’da yenilenen Belediye Başkanı seçimleri için sandığa gitti. Yaklaşık 9 milyon seçmenin oy kullandığı seçimde Sayın Ekrem İmamoğlu İBB Başkanı olarak seçildi. GYİAD Başkanı Fuat Pamukçu, seçime dair şu değerlendirmelerde bulundu:

Sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyor, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyoruz. GYİAD olarak siyasetçilerimizin ve ülke yönetimindeki tüm paydaşların ekonomi, yapısal reform, hukuk ve sürdürülebilir güvenlik konularına odaklanmalarını ümit ediyoruz. İşsizlik, istihdam ve gençlerin sorunlarına dikkat çekiyor, bu ve benzeri konularda problemlere çözüm olmak için her zaman hazır olduğumuzu belirtiyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)