BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGürcistan'daki rehine krizi sona erdi----

Gürcistan'daki rehine krizi sona erdi

Gürcistan'daki rehine krizi sona erdi
22 Ekim 2020 - 10:46 www.finansgundem.com

Gürcistan'daki banka soygununda rehine krizi sona erdi, saldırgan yakalanamadı.

Gürcistan'da bir bankaya girerek onlarca kişiyi silah tehdidiyle rehin alan saldırgan olay yerinden kaçtı, rehineler kurtuldu. Soygun başkent Tiflis'e 300 kilometre mesafedeki Zugdidi kentinde yaşandı. Silahlı bir kişi bankayı bastıktan sonra 2 rehine, talep ettiği 500 bin dolar ve parayı getiren polisi yanına alarak olay yerinden ayrıldı, daha sonra rehineleri serbest bırakıp kaçtı.

Gürcistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, saldırganın dün öğle saatlerde rehin aldığı tüm kişilerin bu sabaha karşı serbest kaldığı belirtildi. Açıklamada, suçlunun yakalanması için operasyonun sürdüğü kaydedildi.

Saldırganın bankaya girdiğinde toplam 43 kişiyi rehine aldığı vurgulanan açıklamada, daha sonra teker teker onları serbest bıraktığı bildirildi. Rehine krizi boyunca saldırganın 19 kişiyi rehine aldığı biliniyordu.

Saldırgan, bir rehine aracılığıyla bir televizyon kanalına yaklaşık 500 bin dolar para talebini iletmiş ve polisler banka binasından uzaklaşmadığı sürece rehineleri öldürmeye başlayacağı tehdidinde bulunmuştu. Saldırganın söz konusu talebinden sonra bankanın çevresindeki güvenlik güçlerinin zırhlı araçları çekilmişti.

Gürcistan'da banka soygununda 17 kişi rehin alındı

 

Fransa'da film gibi soygun: 9 milyon euro çaldılar

 

Bankaya soygun için girdi, para yerine el jeli çaldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)