BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüngören'de art arda 2 yangın----

Güngören'de art arda 2 yangın

Güngören'de art arda 2 yangın
27 Mart 2019 - 04:29 www.finansgundem.com

Güngören Merkez Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın girişindeki mobilya imalathanesi'nde çıkan yangını söndürme çalışmaları sürerken bir başka yangın haberi de Haznedar Mahallesi'nden geldi

Güngören'de gece yarısı art arda 2 yangın meydana geldi. 

Güngören Merkez Mahallesi'nde gece 00.00'da 4 katlı bir binanın giriş katında bulunan mobilya imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapalı olan iş yerinin kapısını kırarak yangına müdahale etti. Polis ekipleri de olay yerine şerit çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak duman tahliye çalışması yaptı. Yangın sırasında evinden çıkamayan bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla aşağı indirdi.  Aşağı indirilen aile olay yerinde bekleyen sağlık görevlilerince ambulansta kontrol edildi. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken kapalı olan iş yerinde hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından apartman sakinleri tekrar evlerine girdi. 

İKİNCİ YANGIN

Merkez Mahallesi'ndeki yangını söndürme çalışmaları sürerken bir diğer yangın ihbarı da Haznedar Mahallesi'nden geldi. Güngören Haznedar Mahallesi, Sakarya Sokak'ta 4 katlı bir binanın üçüncü katındaki dairede gece saat 00:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, bina sakinleri komşularının dairesinden alevlerin yükseldiğini görünce korku dolu anlar yaşadı. Mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. 

KEDİYİ İTFAİYE EKİPERİ KURTARDI 

Bu sırada yangın çıkan dairede oturan ve ismi öğrenilemeyen İran uyruklu bir kadın da dışarı çıkarak ekiplerin çalışmasını izledi. Olay yerindeki sağlık görevlileri daire sahibi kadının üşümemesi için üzerinde ki ceketini verdi. Daire sahibi kadın itfaiye ekiplerine içeride 2  kedisinin kaldığını söyledi. Ekipler hemen daireye girerek kedileri aramaya başladı. Dairede bulunan bir kedi itfaiye ekipleri tarafından alınarak sahibine teslim edildi. Diğer kedi ise dairede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürerek soğutma çalışması yaptı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)