BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüngör Uras vefatının 5’inci yılında anılıyor----

Güngör Uras vefatının 5’inci yılında anılıyor

Güngör Uras vefatının 5’inci yılında anılıyor
19 Ağustos 2023 - 12:32 www.finansgundem.com

Ünlü ekonomi yazarı Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras, vefatının 5'inci yılında mezarı başında anıldı.

Türk basınının başarılı isimlerinden, Ekonomi yazarı Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras, vefatının 5. yılında sevenleri tarafından Sarıyer Aşiyan'da mezarı başında anıldı.

1968'de başladığı gazetecilik yaşamında çeşitli yayınlarda uzun süreli mesai yürüten, vefatına kadar Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, çeşitli televizyon programları ve yorumculuğu yapan Güngör Uras'ı anma etkinliğine, ailesi ve sevenleri katıldı. Güngör Uras'ın mezarı başında Kur'an-I Kerim okunmasının ardından dua edildi. 

Eşinin ölümünün 5. yılında konuşan Nuran Aras, "Zaman çok çabuk geçti. Özlemle her an anıyoruz onu. Güzel programlarda yapılıyor ölüm yıldönümleri dolayısıyla. Dün TÜSİAD'da çok güzel bir toplantı oldu. Bütün sevenleri, çok kalabalık bir dinleyici vardı. O kadar güzel şeyler söylendi, herkese o kadar güzel dokunmuş, o kadar çok iz bırakmış ki ben bile hayret ettim o kadar çok insana" dedi.

Güngör Uras son yolculuğuna uğurlandı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güngör Urası'ın ailesini aradı

 

Güngör Uras vefat etti

 






YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.19 Ağustos 2023 15:26

    EKONOMİYİ TÜKETİCİ HAYALİ AYŞE TEYZE'NİN YAŞADIKLARINDAN SADE BİR ÜSLÜPLA/DİLLE ANLATIRDI ŞİMDİ SAATLERCE KONUŞTUĞU HALDE NE DEDİĞİ TAM ANLAŞILAMAYAN EKONOMİSTLER VAR