BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakGüney karıştı, yeni hedef Doğu ve Batı----

Güney karıştı, yeni hedef Doğu ve Batı

Güney karıştı, yeni hedef Doğu ve Batı
28 Ağustos 2013 - 15:14 www.finansgundem.com

Mısır ve Suriye’deki olaylar Damat’ın planlarını rafa kaldırttı. Yeni hedef Kazakistan ve Polonya

Damat, Tween, D’S markalarını bünyesinde bulunduran Orka Grup, bu yılın başında holdingleşti. Yurt dışındaki şirketler dışında grup bünyesinde 10’dan fazla şirket olması ve rakamları global ölçekte konsalide etme gerekliliği nedeniyle holdingleşen şirket, bir yandan bu çalışmaları sürdürürken bir yandan da hem yurt içi hem de yurt dışında mağazalaşma atağında. Bugün 45’i yurt dışında olmak üzere 216 mağazası bulunan şirket, yılı 224 mağazayla kapatmayı planlıyor.
Ancak mağazalaşma planları bazen ülkelerdeki siyasi karışıklıklar nedeniyle gerçekleştirilemiyor. Mısır’da iki tane mağazaları olduğunu söyleyen Orka Holding CEO’su Süleyman Orakçıoğlu, niyetlerinin iki yıl içinde bu mağaza sayısını 10’a çıkarmak olduğunu ama Mısır’daki olayların bu planları rafa kaldırdığını anlatıyor. Suriye ve Libya’da da aynı şeyin olduğunu belirten Orakçıoğlu, “Bu olaylardan sonra yurt dışında mağazalaşma konusunda Kazakistan ve Polonya’ya yüklenmeye karar verdik” diye konuşuyor. (Ekonomist)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)