BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGünde ortalama 1 milyon kişi korona virüse yakalanıyor----

Günde ortalama 1 milyon kişi korona virüse yakalanıyor

Günde ortalama 1 milyon kişi korona virüse yakalanıyor
31 Aralık 2021 - 08:11 www.finansgundem.com

Korona virüsün ortaya çıkmasının üzerinden iki yıl geçti. Arka arkaya pek çok varyantı görülen korona virüse günde ortalama 1 milyon kişi yakalanıyor.


Avrupa'da vaka artışları artmaya devam ediyor. Fransa, İngiltere ve İspanya'da salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara geçti. 

Fransa'da salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı rapor edildi. Bir günde 200 binden fazla yeni vaka tespit edildi. Paris'te yeni yıldan itibaren açık havada maske zorunlu olacak. Kentte yılbaşı kutlamalarına da yasak getirildi.

Vaka sayısı her geçen gün artan bir diğer ülke İngiltere. Son 24 saatte 190 bine yakın günlük vaka sayısı kaydedildi.

İtalya'da da bir günde 126 binden fazla kişi korona virüse yakalandı. Ülkede sağlık geçiş kartının kapsamı genişletiliyor. Bu çerçevede ulaşım sektörüyle, restoran, otel, spor salonu gibi alanlara girişte kişinin sağlıklı olduğunu gösteren kartın ibrazı zorunlu olacak. Uygulama 10 Ocak'tan itibaren yürürlüğe girecek.

İspanya'da ise salgının başından bu yana en yüksek günlü vaka sayısı kayıtlara geçti. 160 binden fazla korona virüs vakası görüldü.

Çin, Xian kentinin karantinaya alınmasının ardından sert tedbirler alma yoluna gitti. Kentte özel izni olmayanların yemek almak için bile dışarı çıkmasına izin verilmiyor.

Influenza korona virüs kadar tehlikeli

 

Yunanistan'da korona virüs: Vaka sayısı en yüksek seviyede

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)