BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'den ayetli yanıt!----

Gülen'den ayetli yanıt!

Gülen'den ayetli yanıt!
24 Ocak 2014 - 10:06 www.finansgundem.com

Fethullah Gülen, cemaate gelen eleştiriler karşısında üzüntüsünü dile getirenlere ayetlerle karşılık verdi

Fethullah Gülen'in sohbetlerinin yayınlandığı Herkül.org sitesinin editörü Osman Şimşek, Twitter'dan yazdığı mesajında ''Dün, Hizmet gönüllülerinin maruz kaldığı iftiralar karşısındaki hüznümüz dile getirilince Hocamız şu ayetleri okudu:
Onların asılsız iddialarından, çirkin laflarından dolayı senin göğsünün daraldığını şüphesiz iyi biliyoruz. Fakat, her şeye rağmen sen, Rabbini hamd ile tesbih et ve hep secde edenlerden ol. Sana ölüm gelip çatıncaya kadar da Rabbine kulluğun hakkını ver'' diye yazdı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sertaç24 Ocak 2014 12:08

    Yakup Bey ilgili konuşmanın yandaş gazete ve TV'lerde yer alan bir kısmını okur ya da izlerseniz bu sonuca varırsınız. Konuşmanın tamamını izlediğiniz taktirde Beddua etmediğini, yine de beddua diyecekseniz de şartlı beddua olduğunu göreceksiniz. Yüreği yeten AMİN desin...

  • Pukay24 Ocak 2014 10:51

    Değerli yakup kardeşim, beddua kısmını sen hiç anlamamışsın ki. eğer ben yanlış yaptıysam Allah beni mahvetsin, eğer hırsızı yakalamak yerine polisi savcıyı yakalayıp ona baskı yapanlar haksızsa Allah onları kahretsin dedi o kadar.

  • Yakup24 Ocak 2014 10:18

    ne güzel Ayet-i Kerime, peki sen ne yapıyorsun Rabbimizi mi tesbih ediyorsun O'na kulluğun hakkını mı teslim ediyorsun, nerede yazıyor beddua et sana çatanlara, nerede yazıyor onlara kumpas kur??