BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül'den şaşırtan cevap!----

Gül'den şaşırtan cevap!

Gül'den şaşırtan cevap!
20 Ocak 2014 - 14:24 www.finansgundem.com

Abdullah Gül, HSYK düzenlemesi ile ilgili olarak "Önce yasa bir çıksın o zaman ne yapacağımı göreceksiniz" dedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, HSYK düzenlemesiyle ilgili "İmzalayacak mısınız?" sorusu üzerine ''Yasanın nasıl çıkacağına bakmak lazım. Genel Kurul'da değişiklikler olabilir. Yasa çıktığında ne yapacağımı görürsünüz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuk Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelashvili’yi Çankaya Köşkü’nde resmi törenle karşıladı. İkili, başbaşa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Gül basın toplantısında gazetecilerin sorularına da cevap verdi.

Gül şunları söyledi:

NE YAPTIĞIMI GÖRECEKSİNİZ?


Anayasa değişikliği mümkün olsaydı, bu büyük bir moral olurdu ama malesef gerçekleşmedi. Yasanın nasıl çıkacağına bakmak lazım. Önce HSYK ile ilgili düzenleme, yasa bir çıksın o zaman ne yapacağımı göreceksiniz.

RE'SEN AFFETME YETKİM YOK

Ben ileri yaşta ve rahatsız olan bazı mahkum ve tutuklulara insani olarak bakıyorum. Bunlardan birisi de eski rektördür (Hilmioğlu). Bu tip dosyaların bir an önce benim önüme gelmesi lazım. Re'sen affetme yetkim yok. Adli tıp vasıtası ile benim önüme gelmesi lazım dosyanın. Önüme gelmesini arzu ediyorum ki üstüme düşeni yapabileyim. Bazı talimatlarım oldu evet.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)