BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGülben Ergen’e ölüm mesajları atan iki kişi gözaltına alındı----

Gülben Ergen’e ölüm mesajları atan iki kişi gözaltına alındı

Gülben Ergen’e ölüm mesajları atan iki kişi gözaltına alındı
25 Ekim 2017 - 11:34 www.finansgundem.com

Gülben Ergen’in cep telefonuna ölüm mesajları attıkları iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı

Magazin dünyası son 1 aydır Gülben Ergen ve bir sene önce ayrıldığı eşi Erhan Çelik ile arasında yaşananları konuşuyor. Gülben Ergen evinin korumalı otoparkında aracının bıçakla çizilmesi üzerine Erhan Çelik hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ergen ile eski eşi  Çelik  mahkemeden birbirlerine yönelik uzaklaştırma kararı aldırmışlardı.

"SONUN DENİZ SEKİ GİBİ OLACAK"

Gülben Ergen, yaşanan süreçte özel telefonuna iki ayrı telefondan ölüm tehditleri, hakaretler içeren mesajlar geldiği ve mesajlarda “Sonun Deniz Seki gibi olacak. Onun girdiği yere gireceksin” gibi ifadeler olduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu.

İKİSİ DE TANIDIK ÇIKTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı bu mesajlar üzerine harekete geçti.  Ataşehir Asayiş Büro ekipleri,  mesajları atan kişilere yönelik bir operasyon başlattı. Mesajları atan M.Emre K. ve Harun G. kısa sürede gözaltına alındılar. Yapılan incelemede M.Emre K 'nın Erhan Çelik’in asistanı olan  Seda K.'nın ağabeyi olduğu , Harun G.'nin ise Erhan Çelik’in şoförlüğünü yapan kişi olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)