BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu----

Gül ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu

Gül ses kaydıyla ilgili ilk kez konuştu
28 Mart 2014 - 13:19 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışında internette yayınlanan Suriye tapeleri ile ilgili soruları yanıtladı

Dışişleri Bakanlığı'ndaki yapılan Suriye toplantısıyla ilgili internete sızdırılan ses kaydıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Gül, toplantı talimatını kendisinin verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül İstanbul'da, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devletin zirvesinin Suriye ile ilgili yaptığı görüşmenin ses kaydıyla ilgili, sert açıklamalarda bulundu. "Bu devletin güvenliğine dönük bir casusluk faaliyetidir. Bunu kimler yaptıysa ortaya çıkarılacaktır. Bu işe bulaşanlar kimlerse cezalandırılacaktır." dedi.

"OTURUN TÜM SENARYOLARI KONUŞUN DEDİK"

Gül, ses kaydıyla internete sızdırılan içerikle ilgili "Oturun tüm senaryoları konuşun dedik" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı, bu toplantının dinlenmesi ve kayıt edilmesinin çok büyük bir cüretkarlık ve casusluk faaliyeti olduğunu da vurguladı.

Gül, ilgili müsteşar, bakan ve başbakanla görüştüğünü, tüm tedbirler alınacağı ve sızdıranların ortaya çıkarılacağını belirtti.

İşte Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamaları:

''Dışişleri Bakanı'nın başkanlığında makam odasında devletin güvenlik bürokrasisinin bir araya gelip Suriye'ye yönelik tedbirlerin konuşulduğu toplantının takip edilmesi, izlenmesi çok büyük bir cüretkarlıktır, devletin güvenliğine yönelik bir casusluk faaliyetidir.

"BU İŞE BULAŞANLAR CEZALANDIRILACAK"

Toplantıda bulunanlar devlet güvenliğiyle ilgili devlet bürokrasisinin en üstündeki insanlardır. Devletin hiçbir zaman müsamaha edemeyeceği bir olaydır. Ne gerekirse yapılacak. Bu faaliyeti kimler organize etti, kimler katkı verdi, kimler yaptı mutlaka ortaya çıkartılacaktır. Bunun böyle bilinmesini isterim. Muhakkah bu işe bulaşanlar, katkı verenler kimlerse muhakkak ortaya çıkartılacak, kanunların emrettiği şekilde cezalandırılacaktır.''
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SONUÇ...28 Mart 2014 15:39

    ben lafa değil,icraata bakarımın yerine getirilmesi gerekir.kimler bulaştı is vatan hainliğinden yargılanıp,cezalandırılmalı.bunu yapanların türklüğünden şüphe ederim...

  • UYKU28 Mart 2014 14:01

    UYKU HALİNDEKİ CUMHURBAŞKANININ UYANIP, KÖŞK ÜNDEN ÇIKIP, HALKINA KULAK VERMESİ, HALKINI GÖRMESİ LAZIM. CUMHURBAŞKANI DEMEK , NOTER GİBİ ÖNÜNE GELENİ İMZALAMAK DEĞİLDİR.

  • UYUYAN GÜZEL28 Mart 2014 14:00

    OTURMUŞ LİMUZİNE , SIRTI PEK, KARNI TOK. DÜŞÜNÜR MÜ FAKİRİ..

  • NİNNİ28 Mart 2014 14:00

    UYUSUNDA BÜYÜSÜN NİNNİ. ÇUVAL ÇUVAL GÖTÜRENLERE SESSİZ KALSIN NİNNİ. ÜLKE ELDEN GİDİYOR, KULAKLARINI TIKASIN NİNNİ.