BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül: Kimse 'Kadir suçludur' diyemez----

Gül: Kimse 'Kadir suçludur' diyemez

Gül: Kimse 'Kadir suçludur' diyemez
12 Şubat 2020 - 11:22 www.finansgundem.com

Bakan Gül, Kadir Şeker davasıyla ilgili, "Savcı delilleri topluyor. Soruşturma neticesinde karar verilecek. Kimse 'Kadir suçludur' diyemez. Ama ortada ceset var" dedi.

Konya'da kadına şiddeti önlemek isterken bir kişinin ölümüne neden olan üniversite öğrencisi Kadir Şeker ile ilgili Adalet bakanı Abdulhamit Gül'den açıklama geldi.

Olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü belirten Gül, "Hakim savcı sizin gibi insan. Deliller doğrultusunda soruşturma yapılacak" dedi.

Gül, "Hakim ve savcıya görevlerini yapmaları için zaman tanımak lazım. Olay çok yeni. Savcı delilleri topluyor. Bu soruşturma neticesinde karar verilecek. Kimse 'Kadir suçludur' diyemez. Ama ortada ceset var. Bu olay meşru müdafaa mıdır hepsi soruşturma aşamasında ortaya çıkacak. Hakim savcılar da insan. Onların da vicdanı var. Bize düşen soruşturma sonucunu beklemektir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)