BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül emri verdi!----

Gül emri verdi!

Gül emri verdi!
04 Haziran 2013 - 07:40 www.finansgundem.com

Çankaya Köşkü etrafında dolaşan göstericilere Cumhurbaşkanı Gül, gaz sıkılmaması yönünde emir verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Cumhurbaşkanlığı Köşkü çevresinde eylem yapan gruba müdahale edilmemesi yönünde talimat verdiği öğrenildi.
Köşk çevresinde toplandılar
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, protestoların yoğun yaşandığı kentler arasında bulunan Ankara’da, eylemlerin ikinci gecesinde bir grup protestocu Cumhurbaşkanlığı Köşkü çevresinde eylem yapmaya başladı. Eylem sırasında, Ankara Emniyeti’nin aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde Köşk çevresinde konuşlu bulunan polis ekipleri alarma geçti.
Durum Gül’e bildirildi
Protesto eyleminin devam ettiği sırada, yetkililer, yaşanan durumu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e aktarırken, nöbet tutan polis ekiplerinin gruba müdahale edebileceği anlatıldı.
Bu açıklamanın ardından Gül’ün eylemci gruba biber gazıyla müdahale edilmemesi yönünde talimat verdiği kaydedildi. Bu talimat uygulanırken, protestocu grup bir süre sonra Köşk çevresinden ayrıldı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)