BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGüçlü dolar büyümeyi yavaşlatıyor!----

Güçlü dolar büyümeyi yavaşlatıyor!

Güçlü dolar büyümeyi yavaşlatıyor!
07 Nisan 2015 - 06:46 www.finansgundem.com

Blackrock'ın ceo'su Larry Fink güçlü doların ABD ekonomisinde yavaşlamaya neden olduğunu iddia etti

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi Blackrock'ın ceo'su Larry Fink güçlü doların ABD ekonomisinde yavaşlamaya neden olduğunu iddia etti. Larry fink güçlü doların iş güvenini de zayıflatttığını öne sürdü.

Blackrock'ın CEO'su Fink güçlü doların etkisinin sadece ihracat sektöründe hissedilmediğini ani kurbanlarının da olduğunu savundu.

Larry Fink dolardaki kuvvetlenmenin güven erozyonunu getireceğini ve bazı CEO'ların yatırım kararlarını yavaşlatmalarına neden olacağını bunun da gelecek ABD büyümesini yavaşlatacağını öngördü.

Blackrock'taki diğer yönericiler de dolardaki güçlenmenin amerikan ekonomisin zarar verdiğine dikkat çekmişti. Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi blackrock'ı küresel finansal piyasalarada 4,7 trilyon dolarlık varlık yönetiyor.

Sabit getirili yatırımlar bölümü başkanı Rick Rieder, de zayıf gerlen son tarım dışı istijdam verisinin ihracattaki zararı yansıttığını öne sürmüştü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)