BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray'da Terim-Burak krizi----

G.Saray'da Terim-Burak krizi

G.Saray'da Terim-Burak krizi
13 Ağustos 2013 - 08:53 www.finansgundem.com

G.Saray’ın F.Bahçe’yi devirip kazandığı Süper Kupa’ya Terim’le Burak arasindaki bu diyalog damga vurdu

G.Saray geçen sezon olduğu gibi bu yıl da ezeli rakibi F.Bahçe’yi devirerek yeni sezona Süper Kupa ile girerken, ne üst üste bu başarıya ulaşan ne de kupayı en fazla kazanan olmak konuşuldu Kayseri’deki tarihi gece sonrası.
Sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk madalyası değil de ikinci için hazırlanan madalyanın verilmesi bile maç sonrası teknik direktör Fatih Terim ile takımın gol kralı apoletli yıldızı Burak Yılmaz arasındaki diyalog kadar konuşulmadı. Sarı-kırmızılı ekibin Londra'da katıldığı Emirates Cup'a sakatlığı nedeniyle götürülmeyen milli futbolcu iyileşmesine rağmen Süper Kupa'da F.Bahçe ile oynanan maçta kulübede kaldı. Karşılaşma öncesi Burak ile konuşan Terim’in öğrencisine durumunu sorarken “Tam olarak hazır değilim, maç eksiğim var. Bana görev verirseniz elimden geleni yaparım ama isterseniz daha hazır arkadaşları oynatın" yanıtı verdiği öğrenildi.
"BAŞARIDA SENİN DE PAYIN VAR"
Maçtan sonra tüm takım kupanın coşkusunu yaşarken soğuk tavrıyla dikkat çeken Burak’a uyarı bizzat hocasından geldi. Terim’in Burak’a “ “Sevinsene kardeşim. Arkadaşların kupa kaldırdı onlar gibi niye sevinmiyorsun. Sen oynamadıysan arkadaşların oynadı. Onlar adına niye sevinmiyorsun. Bu başarıda senin de payın var” dediği an objektiflere de yansıdı. Milli golcünün Terim’e verdiği yanıt ise “Vallahi kulübede en çok sevinen benim. İstiyorsanız bunu bunu kulübedeki arkadaşlara da sorun” oldu.
Bu arada karşılaşmanın ardından kendisine "Röportaja bekliyoruz" diyen NTV muhabirine "Artık başkasıyla röportaj yaparsınız" dediği öne sürüldü.
Terim'in işini kolaylaştırdı
Süper Kupa finalinde F.Bahçe’ye karşı görev almadığı için küskün bir tavır içinde olan Burak Yılmaz’ın bu tutumuyla teknik direktör Fatih Terim’in gerçekleştirmeye çalıştığı sistem değişikliği konusunda hocasının bir anlamda işini kolaylaştırdı.
Nedeni ise Fatih Terim’in geçen sezondan farklı olarak bu yıl çift forvetten tek forvete dönmek istemesi. Kamp boyunca önde Didier Drogba arkasında Sneijder’in yer aldığı 1+1 düzenini çalıştıran tecrübeli teknik direktör, öncelikli tercihinin bu ikili olacağını F.Bahçe önünde açıkça ortaya koymuş oldu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihal13 Ağustos 2013 09:29

    Terim futbolcularını koruyor ve başarıya koşuyor.Burak Yılmaz "Röportaja bekliyoruz" diyen NTV muhabirine "Artık başkasıyla röportaj yaparsınız" dediği öne sürüldü. Bu gerçekse Burak'ı kötü günler bekliyor dikkat etmeli korusun kendini.