BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray- TFF krizi büyüyor!----

G.Saray- TFF krizi büyüyor!

G.Saray- TFF krizi büyüyor!
09 Eylül 2013 - 09:47 www.finansgundem.com

Dünya Kupası elemelerinde oynanacak son dört karşılaşma için milli takımın başına getirilen Fatih Terim’in imzaladığı sözleşme kriz yarattı

Fatih Terim’in sadece dört maçlığına Milli Takım’ın başına geçmesine izin veren Galatasaray, tecrübeli çalıştırıcı ile TFF arasında imzalanan anlaşmayı isteyince kriz çıktı.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Dünya Kupası elemelerinde oynanacak son dört karşılaşma için milli takımın başına getirilen Fatih Terim’in imzaladığı sözleşme TFF ile Galatasaray arasına kara kedi girmesine neden oldu. Yaklaşık üç hafta önce federasyondan başarılı hoca ile imzalanan sözleşmesini talep eden G.Saray’a, önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten’in medya aracılığı ile verdiği “Her isteyenin istediği verilmez. Galatasaray’a sözleşmeyi göndermedik” cevabı sarı kırmızılı yönetimi kızdırdı. G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün’e, Ufuk Özerten’in yaptığı açıklamayı hatırlattık ve gergin bir bekleyiş olup olmadığını sorduk.
O BİZİM EN ÖNEMLİ PROFESYONELİMİZ
Ergün “Biz, G.Saray olarak Türk futbolunun geleceği adına Federasyonun talebi üzerine 4 maçlık bir jest yaptık. Ancak anlaşılan o ki Ufuk Özerten, bu jestimizi anlamamış. Ve talihsiz bir açıklama yapmış. Bu anlaşmayı tamamlayan 3 taraf var. Federasyon, Terim ve Galatasaray. Ünal Aysal’ın onayından sonra bu görüşme gerçekleşti. G.Saray’ın TFF’den bu sözleşmeyi talep etme hakkı var. Ayrıca G.Saray, SPK’ya sorumlu bir şirket. Fatih Terim’de G.Saray’ın en önemli profesyoneli. Bu konuda SPK’ya da bir bildirim de bulunmamız gerekiyor. Onlar bu konuyu herhalde sadece sosyal olarak algılıyor” diye konuştu.
ARADA DUYGUSAL BAĞLAR VAR
FATİH Terim ile 2 yıl daha devam etme kararı alan ancak bir taraftan da TFF’den uzun süreli kontrat imzalayacağı açıklamaları yapılan İmparator hakkında ise Şükrü Ergün, “Fatih Terim buna kendisi karar verecek. Biz yönetim olarak tavrımızı ve hoca ile devam etmek istediğimizi belirttik. Fatih Hoca Galatasaray’ın bir parçasıdır. Terim ile Galatasaray arasındaki ilişkiyi imza belirlemez. Eğer söz konusu Fatih Terim ile G.Saray ise İmzalar, Fatih Terim’in Galatasaray’da futbolun başında olmasına sadece profesyonel gözle baktığını zannetmiyorum. Çok duygusal bağlar var, Galatasaraylılık var.” dedi.
Mukaveleler kişisel olaylardır
Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten, Fatih Terim ile TFF arasındaki mukavelenin Galatasaray’a gönderilmediğini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten, Fatih Terim’in Milli Takım’la yaptığı sözleşme konusunda ilginç açıklamalar yaptı. Beyaz TV’ye konuşan Özerten “Mukaveleler kişisel olaylardır, kişilerin arasındadır. Galatasaray ile mukavele konusunda hiçbir problemimiz yok. Galatasaray ve Fatih Hoca ile konuşuldu ve rızası alınarak bu iş yapıldı. Onlar mukaveleyi istedi biz vermedik. Her isteyenin istediği verilmez ki. Her şeyin gizliliği vardır” dedi. Ufuk Özerten Terim’in sözleşmeyi uzatma istemesi halinde bunu onaylayacaklarını da “Biz veren tarafız zorla alan değiliz” diyerek gösterdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)