BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'G.Saray şampiyonluğu hak etmedi'----

'G.Saray şampiyonluğu hak etmedi'

'G.Saray şampiyonluğu hak etmedi'
10 Haziran 2013 - 10:05 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ersan Gülüm, geride kalan sezonu değerlendirirken, çarpıcı açıklamalar yaptı

Son yıllarda Beşiktaş'a gelen en başarılı savunma oyuncularından biri olan Ersan Gülüm, siyah beyazlı kulübün Ataköy'deki futbol okulunda miniklere ders verdi. Küçük öğrencilere, teknik ve fiziki bilgiler veren Ersan, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Tecrübeli futbolcu, kariyeriyle ilgili dikkat çekici noktaları Hürriyet'e değerlendirirkeb, güncel konular hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu. Ersan, "Geçmişte İngiltere Premier Lig'de forma giymeyi düşlüyordum. Tam o dönemde karşıma Ersun Yanal çıktı. Beni Avustralya Ümit Milli Takımı'nda oynarken izlemiş, beğenmiş. Telefonla aradı, Manisa'ya çağırdı. Ben de Ada'ya gitmek isterken, Manisa'ya gittim" ifadelerini kullandı.
'BABAM BENİ ALNIMDAN ÖPTÜ VE...'
Ersan Gülüm, samimi sohbetimizin devamında sözlerini şöyle sürdürdü...
Manisaspor'a gidip gitmeme konusunda kararsızken, bir gün babamla konuşuyorduk. Babam, fanatik Beşiktaşlı. Ona, Ersun Hoca'nın teklifini anlattığımda, 'Manisaspor'a git ve Türkiye'de kendini göster. Ama bir gün mutlaka Beşiktaş forması giy' deyip, beni alnımdan öptü.
Türkiye'de, futbolda gençlik hareketinin öncülerinden biri Beşiktaş'tır. Ligi daha ilk sezonda üçüncü sırada bitirerek, bu alanda ne kadar başarılı olduğumuzu herkese gösterdik. Ben, Beşiktaş altyapısından yetişen her gence, PTT 1. Lig'de oynamaları ve oranın tozunu yutmalarını tavsiye ediyorum.
'G.SARAY ŞAMPİYONLUĞU HAK ETMEDİ'
Galatasaray, bu sezon bana göre şampiyonluğu hak etmedi. Kopma noktaları vardı. Galatasaray bunu çok iyi değerlendirdi. Yoksa Beşiktaş şampiyon olabilirdi. Biz kopma maçlarını değerlendiremedik. Önemli, kazanmamız gereken maçları kazanamadık. Stres mi yaptık bilmiyorum. G.Saray ile bizim aramızda 5 puan varken onlar mağlup oldu. Fakat biz de anlamsız puanlar kaybettik.
Genç kadro ile geçtiğimiz sezon boyunca tecrübe kazandık. Yeni sezonda daha başarılı olacağız. Olcay, Oğuzhan ve Fernandes inanılmaz oyuncular. Hele Olcay Şahan'a helal olsun. Ne ciğer varmış (Gülüyor).

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)