BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGS taraftarını kızdıran diziyi kaldırıyor----

GS taraftarını kızdıran diziyi kaldırıyor

GS taraftarını kızdıran diziyi kaldırıyor
14 Temmuz 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı Galatasaray taraftarını kızdıran dizi yayından kaldırılıyor

Show TV'de Perşembe akşamları yayınlanan 'Salih Kuşu' dizisi için düşük reytingler nedeniyle kanalın yeni yönetimi tarafından erken final kararı alındı.
“Salih Kuşu ” Galatasaray taraftarlarını adeta çılgına çevirdi.
Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümündeki bir sahnede, Galatasaray taraftarını çılgına çevirdi. Sahnede Levent Ülgen Galatasaray bayrağını "Neyse herkes birgün Fenerli olacak tezini doğrulayalım." deyip çöpe atması ile başlamış ve büyük tepki toplamıştı. Sonrasında sosyal paylaşım ağı Twitter 'da organize olan Galatasaraylılar, Gani Müjde'ye yönelik eleştiri Tweet'leri gönderdiler. Yoğun tepki mesajlarıyla ismi TT listesine giren Müjde, Twitter'dan attığı Tweet'lerle, durumdan sorumlu olmadığını söylemiş ve özür dilemişti.
Başrollerinde Levent Ülgen, Ayça İnci, Bülent Kayabaş, Nevra Serezli, Bekir Aksoy, Goncagül Sunar, Mutat Eken gibi oyuncuların bulunduğu dizi, önümüzdeki hafta yayınlanacak 10. bölümüyle ekrana veda edecek.

 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)