BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGross fonuna kendi parasını kullandı----

Gross fonuna kendi parasını kullandı

Gross fonuna kendi parasını kullandı
08 Ocak 2015 - 09:00 www.finansgundem.com

Wall Street Journal’ın haberine göre Bill Gross Janus Capital'a kendi naktini kullanarak yardım etti

Bill Gross Pimco'dan ayrılıp daha küçük bir şirket olan Janus Capital'a geçtiğinde akıllara gelen en büyük soru, Gross'un beraberinde ne kadar parayı çekeceği olmuştu.

Yeni şirketi Janus Capital, Ekim ve Kasım'da Bill Gross'un kurduğu yeni fona 1,1 milyar dolarlık para girişi olduğunu açıkladı. Bu para kritik çünkü bu sayede, şirketin yönettiği varlık miktarı 1 milyar doların üzerine çıktı.

Wall Street Journal Gazetesi’nin haberine göre ise Bill Gross Janus Capital'a kendi naktini kullanarak yardım etti. Büyük emeklilik donları ve fon danışmanları, varlıkları 1 milyar dolardan düşük bir fona yatırım yapmayı düşünmediklerini belirtmişlerdi.

Son olarak Bank Of New York Mellon'dan elde edilen bilgiler, Janus Capital'a aktarılan paranın 700 milyon dolardan büyük kısmının, Gross'a bağlı bir brokerlik firmasından geldiğini ortaya çıkardı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)