BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGreenspan ABD yönetimine sert çıktı----

Greenspan ABD yönetimine sert çıktı

Greenspan ABD yönetimine sert çıktı
02 Aralık 2013 - 06:58 www.finansgundem.com

Eski Fed Başkanı Greenspan, hisselerde balonlaşma olmadığını, sorunun Washington'da olduğunu ileri sürdü

Başta ABD'de olmak üzere, dünya genelinde hisse senedi piyasalarının rekor seviyeleri kaydetmesinin ardından yatırımcılar, hisselerde balonlaşma olup olmadığını merak ediyor. Ancak Eski Fed Başkanı Alan Greenspan, bir balon oluşmadığını düşünüyor.

Fox Business Network'e konuşan Greenspan, bu düşüncesini gerekçelendirirken, ortalama bir yatırımcılnın, adi hisselere yatırım yapması için talep ettiği kazanç oranı olan hisse senedi primlerinin, hâlen normal seviyenin olduğunu söyledi.

Yanlış gidebilecek birçok şey olabileceğini anlatan Greenspan, "Fakat piyasada balonlaşma ve ciddi bir problem arz edecek noktada olduğunu söylemenin, durumu abartmak olacağını düşünüyorum" dedi.

Diğer tarafta Greenspan, getiri eğrisinin dikliğine dikkat çekerek, federal hükümetin "mali felcinin" ekonomiyi baskıladığını söyledi ve "Problem Washinton" yorumunda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)