BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGözde Girişim'den flaş Turkcell açıklaması----

Gözde Girişim'den flaş Turkcell açıklaması

Gözde Girişim'den flaş Turkcell açıklaması
13 Haziran 2014 - 09:44 www.finansgundem.com

Gözde Girişim Turkcell'e ortak olacağına dair haberlere "Yapılandırılmış şartlı finansman sağlama görüşmeleri yapılmaktadır" dedi

Turkcell’deki yüzde 13.8 hissesini geri almak için kaynak arayan Mehmet Emin Karamehmet, Murat Ülker’in yönetim kurulu başkanı olduğu Gözde Girişim’le görüştüğü haberlerine Gözde Girişim'den açıklama geldi.

Gözde Girişim konuyla alakalı "Şirketimiz yatırım politikası paralelinde finansal veya operasyonel yapılandırma ihtiyacı olan fırsatları devamlı araştırmaktadır. Ancak telekomünikasyon sektörüne ortak olmak suretiyle yatırım yapma planı bulunmamaktadır. Yapılandırılmış  şartlı finansman sağlama görüşmeleri yapılmaktadır. Herhangi bir gelişme halinde yatırımcılar bilgilendirilecektir." dedi.

Rus Altimo’dan yüzde 13.8’lik hissesini geri alma imkanı doğan ve bunun için kaynak arayan Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet’in Murat Ülker’in yönetim kurulu başkanı olduğu Gözde Girişim’in kapısını çaldı. 1.6 milyar doların finansmanı için başlayan görüşmelerin yaklaşık bir hafta içinde sonuçlanması beklediği iddia edilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)