BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçek'ten şok suikast iddiası----

Gökçek'ten şok suikast iddiası

Gökçek'ten şok suikast iddiası
25 Mart 2014 - 10:48 www.finansgundem.com

Melih Gökçek yerel seçimlere çok kısa bir süre kala gündem belirleyecek bir iddiada bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ülke TV'de yayınlanan Şeffaf Sandık programında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorularını cevapladı. Gökçek, 5 gün sonra yapılacak yerel seçimler öncesi olası suikast ihtimalleri hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ VE ERDOĞAN DİMDİK AYAKTA KALACAK"

AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimlerden sonra dimdik ayakta kalacağını belirten Gökçek, bunun önlenmesi içinse bazı beynelminel güçlerin devreye girebileceğini iddia etti.

Başbakan Erdoğan ve kendisinin her zaman suikast için hedefte olduklarını dile getiren Gökçek, çok konuşulacak iddiasını şöyle aktardı:

"KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ YA DA SARIGÜL'E SUİKAST YAPILABİLİR"

"Allah korusun, muhalefet partilerinin lider konumundaki şahıslarına suikast yapılmasından korkuyoruz. Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye, Mansur Yavaş'a veya İstanbul'da Mustafa Sarıgül'e olmasından korkuyorum. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Bir siyasi suikast yapılacak Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek isteyecekler."

MELİH GÖKÇEK ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu konuda ciddi endişelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Gökçek, bir çağrıda bulunmayı da ihmal etmedi:

"Hem güvenlik güçleri hem de bu insanların etrafındaki korumalarından seçime kadar dikkatli olmaları konusunda istirham ediyorum. Çünkü bu bir alçaklıktır ve anarşist getirir. Bu demokrasinin dibine dinamit koymaktır"
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277225 Mart 2014 18:03

    Bunun komplo teorileriyle falan alakası yok.AKP YORUMCUSU.EL KAİDE TERÖRİST BİR ÖRGÜT.GÖKÇEKLE NE ALAKASI VAR.BÖYLE İNSANLARA İFTRA ATMAK KADAR KÖTÜ BİR ŞEY OLAMAZ VE YAŞAMADAN DA ALLAH SİZİN CANINIZI ALMAYACAĞINI KURANDA BAHSEDİYOR.

  • hakan277225 Mart 2014 18:01

    Bunlar birer tahmin .Bir ülkeyi ıstikrarı bozmak için yapılacak olanları şimdiden tecrübeli biri olarak uyarıyor.Bunu anlamayacak ne var ki.Başbakana ne kadar suikast planlarını ve suikastler yapılmadan önlendiğini bilen var mı?10 20 tane

  • sabri25 Mart 2014 16:44

    ağladılar zırladılar şimdi kendileri faili meçhullere başladı.. akp hırsızlığını unutturamayacak... miti eline geçiren başlıyor tehdide, ölüme yuh olsun size...

  • SEN Mİ YAPACAN..25 Mart 2014 15:57

    Bildiğiniz bir şey varsa gereğini yapınsana. Başbakanın odasına dinleme böceğini kim koymuş El Cevap: Bulan koymuştur. Peki siyasilere suikasti kim yapar. El Cevap : bilenler ve tedbirini almayanlar yapar.

  • TESTİ KIRILMADAN...25 Mart 2014 15:50

    bu ülkede başbakanları idam edip,birçok önemli ismi faili meçhuller arasına katan zihniyet için, çok zor bir iş olmasa gerek...

  • Düşünen Adam25 Mart 2014 15:15

    Bu Melih Gökçek belediye başkanı mı yoksa MİT başkanı mı?

  • reis25 Mart 2014 15:03

    Bunlar sizin zavallı oyunlarınız.Gerçi Gökçek için önemli değil.anında döner,kıvırır.

  • sabır25 Mart 2014 15:02

    Allah bize sabır, anlama, anladığımızı idrak edebilme gücü versin. Allah akıl fikir versin.

  • Byk25 Mart 2014 13:23

    Bildiği bir şey varsa Cumhuriyet savcılığına başvursun...

  • Adınız Soyadınız25 Mart 2014 11:15

    Yorumunuz

  • ANK25 Mart 2014 11:14

    Adam salakmı biz süikast yapacaz desin Yanlışlık şurda Babayiğit Biri çıkacak ve şu olup biteni bütün çıplaklığıyla millete anlatacak;anlaşılıyorki bişeyler oluyor ama sapla saman birbirine karışmış ama şu gerçek bu siyasiler bişeyler biliyor ve millete hangi gerekçeyle bilinmiyor söylemiyorlar yada söyleyemiyorlar Bunun nedenini söyleyecek bir BABAYİĞİT lazım Ülkenin BEKA sı için.Bence yerli otomobili yapacak babayiğitten daha önemli Bu BABAYİĞİT.

  • AKP25 Mart 2014 11:08

    Dikkat edin, hep farazi konuşmalar, ortalığı verveleye vermek için komplo teorileri, siz el-kaide'nizi durdurun yeter, beslediğiniz beslediniz, şimdi ülkeyi karıştırıyorlar..

  • kaos25 Mart 2014 11:00

    söyledikleriniz doğru çıksa ve kaos ortamı çıksa, bundan hangi siyasi parti yarar sağlardı? bir kopya vereyim: yolsuzluk soruşturmasını unutturmak isteyen bir parti olablir mi acaba?