BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGodiva Türkiye’de ilk çikolatasını üretti----

Godiva Türkiye’de ilk çikolatasını üretti

Godiva Türkiye’de ilk çikolatasını üretti
10 Ekim 2015 - 20:25 www.finansgundem.com

Murat Ülker’in 2007’de 850 milyon dolara aldığı Godiva, 8 yılın ardından Türkiye’de ilk çikolatasını üretti.

Dünyanın önde gelen çikolata markalarından biri olan ve 2007 yılında 850 milyon dolara Ülker markasıyla bilinen Yıldız Holding’in aldığı Godiva, Belçika’daki üretim üssünden sonra Türkiye’ye adım attı. Godiva, tüm hisselerini kontrol eden Ülker grubunun İstanbul Topkapı’daki fabrikasında ilk çikolatasını üretti. 
 
Yeni ürünün kakaosu ve içeriği tamamen Godiva ekibi tarafından hazırlanırken, Türkiye’de üretim kararının, “Global yolda ilerlerken, grup şirketlerinin bünyesinde bulunan iyi ve başarılı ürünleri farklı markalar altında değiştirerek pazara sunma stratejisi” doğrultusunda alındığı öğrenildi.
 
Üretilen bu ürün Godiva için oldukça yeni bir kategori. Aslında Türkiye’de “Ülker Laviva” olarak satılan ürünün şeklen aynısı. Bununla birlikte içerikleri farklı. Ancak ürün Laviva’yla birlikte fabrikada tamamen aynı kalıptan çıkıyor.   
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)