BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGöçmenlere köpeklerle müdahale edildi----

Göçmenlere köpeklerle müdahale edildi

Göçmenlere köpeklerle müdahale edildi
17 Kasım 2021 - 22:13 www.finansgundem.com

Belarus-Polonya sınırında göçmenler kamplarda bekleyişini sürdürüyor. Litvanya sınır muhafızının yerde yatan bir göçmeni vahşice dövdüğü ve ardından bir köpeği üzerine saldığı anlar görüntülendi

Belarus-Polonya sınırında Avrupa’ya göçme arayışındaki göçmenler, kurdukları kampta beklemeye devam ederken zaman zaman Belarus tarafından Avrupa Birliği (AB) topraklarına geçme girişiminde bulunuyorlar.

Avrupa'ya göçme amacıyla Belarus'a gelerek Polonya'ya geçmeye çalışan kişiler,  sınır geçiş noktasındaki kamplarda ve lojistik merkezlerinde kalıyorlar.

Çocuk ve kadınların da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi zaman zaman Polonya sınırından geçme girişiminde bulunuyor.

Litvanya Belarus topraklarına geri itiyor

Belarus Devlet Sınır Komitesinden yapılan açıklamada, Belarus-Litvanya sınırında Litvanyalı sınır güvenlik görevlilerinin göçmenleri zorla Belarus topraklarına geri gönderme girişimlerinin de devam ettiği açıklandı.

Dün gece Litvanya sınır görevlilerinin Irak vatandaşlarını acımasız bir şekilde Belarus topraklarına geri ittiği olayın Klevitsa sınır bölgesinde meydana geldiği ifade edildi.

Köpeğin bir göçmeni ısırdığı anlar kamerada

Litvanya sınırında göçmenlere yönelik muamelenin kayda alındığı videoda "Video, komşu devletin (Litvanya) sınır muhafızının yerde yatan bir göçmeni vahşice dövdüğünü, ardından bir köpeği üzerine saldığını, köpeğin bir kişinin bacağını ısırdığını ve uyku tulumunu parçalamaya başladığını gösteriyor" ifadesine yer verildi.

Göçmenler kampa geri döndü: Polonya'dan geçit yok

 

AB'den Belarus'a karşı yaptırım

 

Polonya, Belarus sınırına gazetecilerin girmesine izin verecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)