BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGitti Cayman geldi Türk bayrağı----

Gitti Cayman geldi Türk bayrağı

Gitti Cayman geldi Türk bayrağı
13 Temmuz 2018 - 12:04 www.finansgundem.com

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, lüks yatındaki Cayman Adaları'nın bayrağını indirip teşviklerden yararlanabilmek için Türk bayrağını çekti

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt,  Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Türk bayrağına geçiş teşvikinden yararlanabilmek için lüks yatındaki Cayman Adaları'nın bayrağını indirip yerine Türk bayrağını çektiğini yazdı.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın 11 milyon Euro'ya, adeta yüzen bir saray olan Sexy Fish (Seksi Balık) isimli motor yatı satın aldığını geçen yıl ilk bu köşede okumuştunuz.

GEÇEN YIL YABANCI BAYRAK VARDI

Sevil Hanım, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kızı Melisa Tapan, sevgilisi Ferhat Ferhangil ve dostlarıyla Bodrum Cennet Koyu'na demirlediği 'seksi balığında' yazın keyfini çıkarıyor. Dün Sevil Hanım'ın Bodrum'dan fotoğrafları geldi. Sevil Hanım'ın 'seksi balığında' çekilmiş fotoğraflara bakarken, bir ayrıntı gözüme çarptı! Arşivde, Sevil Hanım'ın motor yatında geçen yıl çekilmiş fotoğrafları bulunca, haklı olduğumu anladım! Sevil Hanım'ın 'seksi balığında' geçen yıl Birleşik Krallık'a bağlı Cayman Adaları'nın bayrağı sallanıyordu. Sevil Hanım da, geçen yıl Rahmi Koç'un yaptığı gibi, Türk bayrağına geçiş teşvikinden faydalanıp vergi cenneti Cayman Adaları'nın bayrağını indirip yerine Türk bayrağı çekmiş.
Darısı, tekne sahibi diğer iş insanlarının başına...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)