BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGirişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersi----

Girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersi

Girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersi
30 Haziran 2016 - 12:06 www.finansgundem.com

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş’ın “Çekilin, Ben Doktor Değilim” kitabı çıktı.

Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Tezeköy’de doğan ve azimli bir süreçle Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dediği, girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Dünyada binlerce girişimciye iş fırsatı sunan, gayrimenkulün ünlü markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş,  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden  birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin  ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir” diyor.

KİTABIN SATIŞ GELİRİYLE KARS’A OKUL YAPILACAK...

Kitap, sıradan bir Anadolu gencinin, hayata bakış açısını, başarı ve başarısızlıkla dolu renkli öyküsünü konu alıyor. Girişimci olmak ve kendi hikayesini yazmak isteyenlere ilham oluşturan ‘Çekilin Ben Doktor Değilim’ kitabının satış geliriyle, Dr. Gökhan Taş memleketi Kars’a annesi adına bir okul yaptırmayı hedefliyor.

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın kitabında yer alan girişimcilere tavsiyeleri arasında, “Yola çıkmadan önce yol arkadaşını iyi seçeceksin, çöle Eskimo ile kutuplara Bedevi ile gidilmez. Bu yolun her santimine ayak basarak gelmiş biri olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe yer gösteren değil de yol gösteren olmayı birçok insana öğretme fırsatım oldu” ifadeleri de yer alıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)