BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi'den sonra ilk kez o camide----

Gezi'den sonra ilk kez o camide

Gezi'den sonra ilk kez o camide
11 Nisan 2014 - 15:05 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı olayları sonrası ilk kez Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne geldi. Cuma namazına 10 dakika kala evden çıkan Erdoğan, Avrupa yakasına geçti. Erdoğan cuma namazı için Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ni seçti.

Gezi Parkı olayları sırasında göstericilerin sığınmasıyla gündeme gelen camide Başbakan Erdoğan, daha önce sık sık cuma namazı kılıyordu. Erdoğan, Gezi Parkı olayları sırasında camiye sığınan göstericilere "camiye ayakkabı ile girdiler, içki içtiler" şeklinde tepki göstermişti

Gezi Parkı olayları sonrası ilk kez Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne gelen Erdoğan en son 10 Mayıs 2013'te burada cuma namazı kılmıştı.

Başbakan Erdoğan cuma namazının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazetecilere açıklama yapmayan Başbakan, daha sonra camiden ayrıldı. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahkam11 Nisan 2014 16:30

    cumaya bile giderken günah işleyen başka bir insan var mıdır? Anadolu yakasından,Avrupa'ya nasıl oluyor da 10 dakikada geçebilmiş,insanlar 1 saatte o yolu geçemezken,yine yolları kapttırmış kendisi için.Tabi üsküdar'da cami yok ya,mecburi.Bunun yüzünden bugün o saatlerde evine 1 saniye geç giden insanların hakkı nolacak!