BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi'den kaçan Tayland'a gitti----

Gezi'den kaçan Tayland'a gitti

Gezi'den kaçan Tayland'a gitti
25 Haziran 2013 - 07:00 www.finansgundem.com

Gezi olaylarını fırsat bilen Tayland, Türkiye’ye gelmekten çekinen Rus ve Alman turistlerin peşine düştü

Tayland Taksim Gezi Parkı’nda başlayan olaylar nedeniyle tedirgin olan Alman ve Rus turistlerin peşine düştü. Tayland Turizm Kurumu (TAT), Türkiye’ye en çok turist gönderen ülkeler olan Almanya ve Rusya’ya yönelik bir çalışma başlattı.
Bangkok Post gazetesinin haberine göre, TAT Başkan Yardımcısı Juthaporn Rerngronasa, Gezi olayları nedeniyle Türkiye’de meydana gelen kaybın kendilerine fırsat yaratacağını belirterek, özellikle Münih ve Düsseldorf’a yönelik tanıtım faaliyetlerini bu yıl artıracaklarını bildirdi. “Türkiye’nin siyasi problemleri Tayland turizmine yarayacak” diyen Rerngronasa, Rusların da Türkiye’ye büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, Rusya’nın da kendileri için çok önemli bir pazar olduğunu vurguladı. Bu yılın ilk 5 ayında Tayland’ı ziyaret eden Alman tursit sayısının yüzde 11.8 artışla 352 bin 691 ve Rus turist sayısının da yüzde 38.9 artışla 830 bin 404 olduğuna dikkat çeken Bangkok Post, Tayland Turizm Kurumu’nun özellikle Almanlar konusunda umutlu olduğunu yazdı.
Tayland ikinci tatilin peşinde
Bangkok Post gazetesi bu yıl Almanya’da yapılan bir araştırmada, turizmle ilgili planları sorulan Almanların yüzde 45’inin yıllık tatillerinin yanı sıra en az 5 günlük ikinci bir tatile çıkmak istediklerine dikkat çekti. İkinci tatil düşünenlerin yüzde 9.1’inin uzun mesafeli bir seyahat planladığını yazan Bangkok Post, bu tatil için tercihlerin ABD, Mısır, Çin ve Tayland olduğunu belirtti. TAT’ın özellikle Tayland’a ilk kez gelecek turistler üzerine odaklandığı açıklandı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)