BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi Parkı'na yeni yıl önlemi----

Gezi Parkı'na yeni yıl önlemi

Gezi Parkı'na yeni yıl önlemi
31 Aralık 2013 - 20:33 www.finansgundem.com

Yılbaşı nedeniyle Taksim ve İstiklal Caddesi'nde yaşanan yoğunlukla beraber Gezi Parkı tedbir amaçlı olarak kapatıldı

Yeni yıla Taksim Meydanı'nda girmek isteyen İstanbullular, bu bölgede yoğunluk oluşturmaya başladı. Akşam saatlerinden sonra Gezi Parkı, tedbir amacıyla yarına kadar kapatıldı.

Vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda yoğunluk oluşturdu.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim Meydanı'nın değişik noktalarında süsleme ve ışıklandırmalar yapıldı. Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından, nostaljik tramvay üzerinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi boyunca mini konser verildi. Tramvay üzerinden vatandaşlara hediye paketleri dağıtıldı.

İstiklal Caddesi'ndeki bazı eğlence mekanlarının ve dükkanların, çeşitli afişlerle ve Noel Baba kıyafetli çalışanlarla, yılbaşına özel kampanyalar düzenleyerek, müşteri çekmeye çalıştığı görüldü. Taksim Meydanı'nda, Meydan'a çıkan yollarda ve İstiklal Caddesi'nde tezgah açan satıcılar, yılbaşıyla ilgili ürünler satıyor.

Bu arada güven timleri, taciz, kapkaç, yankesicilik gibi suçların önüne geçmek için, seyyar satıcı, Noel Baba, ayakkabı boyacısı ya da Milli Piyango bileti satıcısı kılığında bölgede görev yapıyor ve yeni yıla huzurlu bir şekilde girilmesi için çaba harcıyor.

Gezi Parkı kapatıldı
Hürriyet'in haberine göre; Emniyet görevlileri tarafından, özellikle Taksim Meydanı ve Gezi Parkı civarında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Akşam saatlerinden sonra Gezi Parkı, tedbir amacıyla yarına kadar kapatıldı.

Cumhuriyet Anıtı çevresi de girişlere kapatılırken, kutlamalar için anıt etrafına toplananlar polisler tarafından buradan çıkarıldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)