BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGezi eylemcileri gitmiyor!----

Gezi eylemcileri gitmiyor!

Gezi eylemcileri gitmiyor!
10 Haziran 2013 - 22:11 www.finansgundem.com

Gezi Parkı'ndaki eylemciler şartlarının hükümet tarafından kabul edilene dek parktan çıkmayacaklarını söyledi

Gezi Parkı eylemlerinin 14'üncü gününde nöbete devam edenlerin ortak talebi Gezi Parkı'nda hiçbir yapının olmamasıydı. Gezi sakinlerinden mimar Filiz Danışıkkaya, 14 gün boyunca her gün ve gece Gezi Parkı'nda olduğunu anlatarak, "Gezi Parkımız bize ait, bu şekilde kalmasını istiyoruz" dedi. Ankara'dan gelen ve Gezi Parkı'nda 7 gün geçiren Göksu Güner de, Gezi Parkı'nda yaşananları Köy Enstitüleri'nde yaşananlara benzeterek, "Kimse söylentilere inanmasın, anne-babalar da kalıyor çadırlarda, her şey çok yolunda" diye konuştu. Başbakan'ın söylemlerini yumuşatması gerektiğine işaret eden Güner, "Demokrasi yüzde 50 veya sandık değildir. Demokrasi çoğulculuktur" dedi.
ATLA DEVE İSTEMİYORUZ
12 günden beri Gezi Parkı'nda kaldığını ifade eden üniversite öğrencisi Serhat Şener de, talepleri kabul edene kadar eylemden vazgeçmeyeceklerini belirtti. Şener, "Bülent Arınç'a gönderdiğimiz talepler belli bir doğrultuda, Arınç'ın yapıcı bir konuşması vardı. Taleplerin karşılanması gerekir. Sonuçta bir atla deve istemiyoruz." diye konuştu. Diğer protestocu gençler de, Taksim Dayanışması'nın ilettiği talepler hükümet tarafından kabul edilinceye kadar Gezi Parkı'ndaki nöbete devam edeceklerini aktardı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)