BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGençler siyasetçilerden çok YouTuberlara güveniyor----

Gençler siyasetçilerden çok YouTuberlara güveniyor

Gençler siyasetçilerden çok YouTuberlara güveniyor
21 Haziran 2022 - 10:32 www.finansgundem.com

İngiliz devlet televizyonu BBC tarafından yapılan bir araştırma, 11-16 yaşları arasındaki gençlerin siyasetçilerden çok YouTube'da içerik üreten "YouTuber"lara güvendiğini ortaya çıkardı.

İngiltere'de  yaşları 11-16 arasında değişen 2 binden fazla gencin dahil olduğu anket çalışmasında, siyasilere bakış açısı gözler önüne serildi. Ankete katılanlar, sosyal medyayı aktif olarak kullanan “influencer”ların ve YouTube’da içerik üreten “YouTuber”ların siyasetçilerden daha çok güven verdiğini söyledi.

Sözcü'de yer alan habere göre, gençlerin sadece yüzde 1’i siyasetçilere güvendiklerini söylerken yüzde 5’i ise “influencer”lara güvendiğini açıkça beyan etti. Gençlerin yüzde 36’sı ise ebeveynlerine güvendiklerini söyledi.

Ankete katılanlar haberleri ağırlıklı olarak sosyal medyadan takip ettiklerini ve TikTok’un en popüler uygulama olduğunu söyledi. Ankete katılanların yüzde 30’u gelişmeleri ve haberleri TikTok’dan aldıklarını söylerken onu sırasıyla YouTube, Facebook ve Instagram takip etti. Fakat aynı ankette en güvenilmeyen haber kaynağı olarak da TikTok gösterildi.

İngiltere göçmenlere GPS takacak

 

Boris Johnson devlet hastanesinde ameliyat oldu

 

Elon Musk'ın oğlu cinsiyet değiştirecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)