BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen piyasalar için iyi haber!----

Gelişen piyasalar için iyi haber!

Gelişen piyasalar için iyi haber!
10 Şubat 2014 - 06:39 www.finansgundem.com

RBS'in varlık yönetim birimi Coutts&Co., gelişen piyasalarda bir kriz görmediğini açıkladı

Gelişen piyasalarda bir kriz görmediğini belirten Royal Bank of Scotland Group Plc'nin varlık yönetim birimi Coutts&Co., şirketin zengin müşterilerinin son düşüşleri, yatırımlarını artırmak için kullandıklarını söyledi.

"Müşterilerimizin işlem dengelerine bakarsanız, alım yapıyorlar" diyen Coutts'un Asya ve Ortadoğu'dan sorumlu yatırım genel müdürü Garry Dugan, satışlar sonrasında Asya ve Rusya için risk iştahınının açık olduğuna dikkat çekerek, "Kriz yok, sadece laf" dedi.

Öte yandan gelişen piyasalardaki sert satışlar yatırımcılar arasında görüş ayrılıklarına neden oluyor. Templeton Emerging Markets Group'un başkanı Mark Mobius, geçtiğimiz hafta satışların derinleşmesini beklediğini ve fonunun alımları beklemeye aldığını söylerken, BRIC tanımını ortaya atan eski Goldman Sachs varlık yönetimi uluslararası başkanı Jim O'Neill, hisse, tahvil ve para birimlerindeki düşüşün bir alım fırsatı ve gelişen piyasalardaki kriz laflarının "saçma" olduğunu ifade etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)