BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen piyasalar coştu----

Gelişen piyasalar coştu

Gelişen piyasalar coştu
11 Ekim 2013 - 19:23 www.finansgundem.com

Gelişen piyasalar endeksi, ABD politikacılarının görüşmelere devam etmesi ve teknoloji hisselerinin rallisi ile yükseliyor

Gelişen piyasa hisseleri, ABD politikacılarının borç tavanını artırma konusunda anlaşarak temerrüdü önleyeceği iyimserliği ve Infosys Ltd. satış beklentilerinin tekonoloji hisselerini 13 yılın zirvesine çıkarmasıyla üç haftanın zirvesine yükseldi.
Hindistan'ın ikinci en büyük yazılım ihracatçısı Infosys, satış beklentisini yüzde 10 artırmasıyla yüzde 4.7 ralli yaptı. Türkiye hisseleri cari açığın beklenenden daha düşük çıkması ve Türk Havayolları'nın en yüksek yolcu sayısına ulaşması ile bir haftanın zirvesine doğru ilerliyor. TVN SA, Deutsche Bank AG tarafından hisselerine alım tavsiyesi yapılmasıyla iki yılın zirvesine tırmandı.
MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 0.8 artarak New York saati ile 10:51dte 1,021.79 puan olurken, bu haftaki rallisini yüzde 1.4'e genişletti. Endeks böylece 20 Eylül'den bu yana en büyük haftalık kazancına ilerliyor. ABD'de Başkan Barack Obama ve Cumhuriyetçiler, ülkenin borç tavanını artırma ve kısmi hükümet kapanmasını sonlandırma yönünde görüşmelere devam ediyor.
Hong Kong'ta bulunan Parry International Trading yöneticisi Gavin Parry, ABD kanun yapıcılarının yaptığı pazarlıkların piyasayı ateşlediğini ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)