BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen piyasalar bu hafta geriledi----

Gelişen piyasalar bu hafta geriledi

Gelişen piyasalar bu hafta geriledi
22 Şubat 2013 - 12:54 www.finansgundem.com

Gelişen piyasa hisse senetleri, son üç ayın en hızlı haftalık kaybını gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Gelişen piyasa hisse senetleri, teknoloji şirketlerinin hisselerindeki düşüşlerin, Aralık ayından bu yana en düşük seviyedeki değerlemeleri gölgede bırakmasının ardından düştü. Bu hareket ile birlikte, gösterge endeks son üç ayın en hızlı haftalık düşüşünü gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Gelirlerinin yaklaşık dörtte birini Avrupa'dan elde eden Samsung Electronics Co., Euro Bölgesi'nde hizmet ve imalat sektörlerindeki daralmayı işaret eden verinin ardından, Seul'deki işlemlerde, yüzde 1.3 değer kaybetti. Tencent Holdings Ltd., WeChat markalı anlık mesaj servisinin bazı kullanıcılarının kişisel kimlik bilgilerinin detaylarını vermesi gerektiğini kaydetmesinin ardından, Hong Kong'daki işlemlerde, son 11 haftanın en hızlı düşüşünü gerçekleştirdi. Filipinl Borsası Endeksi rekor seviyeden düştü.
MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 0.1 düşerek, Hong Kong saati ile 14:30'da 1,051.79 seviyesine geldi ve haftalık kaybını yüzde 1.4'e çıkardı. Endeks böylelikle, 16 Kasım'dan bu yana en kötü haftasını geçirmeye hazırlanıyor. Endekste işlem gören şirketlerin piyasa değerinin toplamının bu şirketlerin tahmini karlarına oranı 10.2 ile 21 Aralık'tan bu yana en düşük seviyesine indi.
Seul'de KB Asset Management Co. fon yöneticisi Kim Dae Young, "Değerlemeler cazip hale gelirken, güçlü bir yön belirleyici yok," dedi ve "Son düzeltme kısa vadede devam edebilir" şeklinde görüş bildirdi.
Citigroup Inc. analistleri Markus Rosgen ve Yue-Hin Pong, bugünkü raporlarında, EDFR'nin derlediği verileri işaret ederek, gelişen piyasa fonlarının 24'ncü hafta üst üste "sakin" girişlerinin sürdüğünü kaydetti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)