BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGelişen piyasa hisseleri yükseldi----

Gelişen piyasa hisseleri yükseldi

Gelişen piyasa hisseleri yükseldi
31 Ağustos 2013 - 09:49 www.finansgundem.com

Gelişen piyasa hisseleri Suriye konusundaki belirsizliğe rağmen bu haftayı kazançla kapatarak aylık kayıplarını azalttı

Gelişen piyasa hisseleri Suriye'ye saldırı endişelerinin dinmesiyle yükseliş kaydederek aylık kayıplarını azalttı. Emtia ihracatçıları öncülüğünde yükselen Brezilya'nın Ibovespa borsası bu yılın en büyük kazancını kaydetti.
Jakarta Bileşik Endeksi son bir ayın büyük çıkışını gerçekleştirirken, PT Global Mediacom hisse geri alımı yapacağını açıklamasıyla yüzde 17 yükseldi. Samsung Electronics Co. Mayıs 2012'den bu yana en büyük rallisini gerçekleştirdi. Ibovespa ise Ağustos ayında yüzde 3.7 yükseldi.
MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 0.9 yükselerek 929.54 puana ulaştı. Endeks bu ay genelinde ise yüzde 1.9 düştü. Batı Teksas türü ham petrol (WTI) düşüşünü ikinci güne taşıdı. ABD'de tüketici güven endeksi Ağustos ayında 6 yılın zirvesinden gerilerken, tüketici harcamaları Temmuz ayında beklenenden daha az yükseldi.
New York merkezli Federated Investors Inc. portföy yöneticisi Lawrence Creatura, "Piyasada bazı fırsatlar var. Suriye'ye yönelik belirsizlikler piyasalarda bu hafta etki yarattı. Bu konuya bulunacak herhangi bir çözüm piyasaları hoşnut edecektir" yorumunu yaptı.
MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi'nde işlem gören 10 gruptan 9'u yükseliş kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)