BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGelinlik için İzmir'e geliyorlar----

Gelinlik için İzmir'e geliyorlar

Gelinlik için İzmir'e geliyorlar
01 Ocak 2016 - 10:34 www.finansgundem.com

Tekstil, IF Wedding Fashion İzmir Fuarı ile nefes alacak

Türk tekstil sektörü, IF Wedding Fashion İzmir fuarı ile Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde büyük bir tanıtım atağı başlattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl kapılarını 10. kez açacak olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı tekstil sektörünü küresel alıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Dünya moda başkentlerinde Türkiye'nin kendine özgü çizgileri ile ön plana çıkmaya hazırlandıklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ 'Bu yıl IF Wedding Fashion İzmir fuarı ile İzmir markasını uluslararası düzeyde tanıtım imkânı bulduk. Expo sürecinin arkasından İZFAŞ, tekstil sektörü için önemli bir inovasyon sürecinin fitilini ateşledi. IF Wedding Fashion İzmir fuarı, Avrupa, Afrika, Arap ülkeleri, İran ve Türki Cumhuriyetleri'nde önemli bir pazarlama stratejisi geliştirdik. Rusya krizi, Suriye'deki savaş gibi tüm olumsuz şartlara rağmen sektöre moral ve motivasyon veren fuar süreci içindeyiz" dedi.

SEKTÖR 2016 YILI İÇİN DAHA DA UMUTLANDI

Avrupa, Ortadoğu ve özellikle de Afrika ülkelerinde yürütülen fuar tanıtım görüşmelerinden önemli bağlantılar yapıldığını söyleyen Tunçağ, Gelinlik, Damatlık ve Abiye üreticileri ile evlilik sektörünün tamamını kapsayan fuar öncesi üreticilere adeta moral verdi. Tuncağ, Avrupa'dan Adriyatik ülkelerine, Arap ülkelerinden Kuzey Afrika’ya Türk Ccumhuriyetleri’nden Karadeniz'in Kuzey'inde kalan ülkelere kadar geniş bir coğrafyadan katılım beklediklerini belirterek şunları söyledi.

'IF Wedding Fashion İzmir Fuarı bu yıl gelinlik abiye sektörünü ilk kez bütün dünyanın en yaygın pazar ağına ulaştırmayı hedefledi. Bu hedef doğrultusunda İZFAŞ ekipleri olağanüstü bir çaba harcadı.

ALMANYA'DAN AMERİKA'YA, İRAN'DAN ZAMBİYA'YA

Amerika, Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Kuzey ülkeleri, Balkanlar ve Adriyatik'te Gelinlik Abiye sektörünün yeniliklerini anlattık. ABD, Almanya, Fransa, Avusturya hatta Avustralya'dan çok olumlu dönüşlerimiz oldu. Ülke bazında bu Bu yıl İran, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Çin, Fransa, Kuveyt, Suudi Arabistan, İtalya ve Kanada'ya önem verdik. Toplam 4 kıtadan 75 ülke ve 25 bin ziyaretçiye göre hazırlık yaptık. Toptan alım yapan şirketlerle, zincir mağazaları üreticilerimizle, ihracatçılarımızla son yılların en önemli buluşmasını sağlıyoruz. Sektördeki durgunluğu göz önüne alırsak IF Wedding Fashion İzmir fuarı yeni bir sıçramanın başlangıcı olacak.

TÜM SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

10. IF Wedding Fashion İzmir fuarı ile üreticiyi, ihracatçı ve alıcıları, tasarım ve sektöre hizmet veren yan sanayi kuruluşlarını daha geniş katılımla bu yıl bir araya getiriyoruz. 10. fuarımızda holler bu yıl çok daha geniş. İzmir'in ihracat potansiyelinin, İstanbul'dan çok daha önemli avantajlara sahip olduğunu bu fuarda ağırlıklı olarak hissettireceğiz. Ege Bölgesi ve İzmir'in Avrupa, Afrika ve Arap ülkelerine olan deniz yakınlığı İZFAŞ'a önemli sorumluluklar yüklüyor. Tekstil ihracat kalemlerinin artmasında İZFAŞ sektöre kalıcı izler bırakacaktır."

İHRACAT HEDEFLİ ORGANİZASYONA GİDİLDİ

2-5 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı'na bu yıl 4 kıtadan 75 ülkeden 25 bin profesyonel ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuara bu yıl ilk kez katılacak olan ülkeler de var. Davetlilerin büyük bölümü alım heyeti programına dahil edildi. İhracat hedefli organizasyonlarda başı Ortadoğu ülkeleri ile Almanya, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, İtalya, Libya, İsveç, İran, Kosova, Slovenya, Kazakistan, Lübnan, İngiltere, İspanya, Belçika ve Amerika bulunuyor. Bu yıl ilk kez İZFAŞ temsilciliklerinin faaliyet gösterdiği İtalya, İran, Yunanistan ve Azerbaycan’dan önemli geri dönüşler sağlandı.

BU YIL HANGİ ÜLKELER GELİYOR

Fuara bu yıl ilgi gösteren ülkeler arasında ABD, Almanya, Fransa, Arjantin, Çin, Avusturya, Avustralya, Hindistan, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kazakistan, krize rağmen Rusya gibi ülkeler yer alıyor. Alım heyeti düzeyinde katılım gönderecek olan ülkeler ise şunlar:;

Arnavutluk, Azerbaycan, BAE, Belçika, Benin, Bosna Hersek, Bulgaristan, Burkina Faso, Burundi, Cezayir, Danimarka, D. Kongo, Dominik, Filistin, Gana, Güney Afrika, Güney Sudan,, Hollanda, Irak, İran, İrlanda, İsviçre, Kanada, Katar, Kazakistan, Kenya, Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Kuzey Afrika, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Mozambik, Özbekistan, Pakistan, Portekiz, Romanya, Rusya, Sierra Leone, Slovakya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen, Yunanistan, Zambiya. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)