BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGazprom Avrupa'da ayağa kalktı----

Gazprom Avrupa'da ayağa kalktı

Gazprom Avrupa'da ayağa kalktı
07 Temmuz 2013 - 12:59 www.finansgundem.com

Rus enerji devi Gazprom, yıl sonuna kadar Belçika'da 415 megavatlık bir doğalgaz çevrim santralini almaya hazırlanıyor

Bölgedeki varlığını güçlendirmeye çalışan Gazprom yıl sonuna kadar Belçika'da yer alan 415 megavat düzeyindeki Marcinelle Energie doğal gaz çevrim santralini almaya hazırlanıyor.
Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile Enel Üst Yöneticisi (CEO) Fulvio Conti, bir süre önce St. Petersburg'da düzenlenen Uluslararası Ekonomik Forumu sırasında Marcinelle Energie kombine çevrim santralinin Gazprom tarafından satın alınması olasılığına ilişkin ortak belgeyi imzaladılar.
Dünya çapında 40 ülkede faaliyet göstermekte olan Enel, İtalya'nın en büyük enerji şirketi konumunda bulunuyor. Enel'in faaliyetleri, elektrik üretimi, doğal gaz ve elektrik dağıtımı ile satışı alanlarında yoğunlaşıyor.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gazprom Export kaynakları, Gazprom'un Enel'in Belçika'daki Marcinelle doğal gaz çevrim santraline olan ilgisinin tüketicilerin tedarik güvenliği talep etmesi ve Gazprom'un, sattığı doğal gaza yönelik uzun dönemli talep istikrarına önem vermesine dayandığını belirttiler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)