BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGazi Mahallesi'nde gece yarısı operasyonu----

Gazi Mahallesi'nde gece yarısı operasyonu

Gazi Mahallesi'nde gece yarısı operasyonu
04 Ağustos 2015 - 06:45 www.finansgundem.com

Terörle Mücade ekiplerinin Gazi Mahallesi'ndeki operasyonuna helikopterler ve özel harekat polisleri de destek verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'ne helikopter destekli operasyon başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekat polisi de destek verdi.

Geçtiğimiz hafta Bağcılar'da polisin düzenlediği operasyonda öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi nedeniyle, bir polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan olaylara sahne olan Gaziosmanpaşa'daki Gazi Mahallesi'nde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri operasyon düzenledi.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, saat 04,00 sıralarında Gazi Mahallesi'ne girdi. 

HELİKOPTER DESTEK VERDİ

Helikopter destekli yapılan operasyonlarda önceden belirlenen adreslere Özel Harekat polisleri  operasyon yaptı. Bazı kişileri gözaltına alındığı öğrenildi. Gazi Mahallesi'nde çeşitli noktalara TOMA ve Akrep tabir edilen zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Gazi Mahallesi ve Sultangazi'de çeşitli adreslerde aramalar devam ediyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)