BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGazeteci yazar Ali Sirmen yaşamını yitirdi----

Gazeteci yazar Ali Sirmen yaşamını yitirdi

Gazeteci yazar Ali Sirmen yaşamını yitirdi
17 Mart 2024 - 21:25 www.finansgundem.com

Gazeteci yazar Ali Sirmen İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybetti. İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özel, başsağlığı mesajı yayımladı

Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve Cumhuriyet Vakfı Üyesi gazeteci Ali Sirmen (84) yaşamını yitirdi.

Gazeteci kimliğinin yanı sıra hukukçu ve oyuncu kimliği ile de tanınan Sirmen, bir süredir İstanbul'da bir hastanede tedavi görüyordu.

ÖZEL: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim Cumhuriyet gazetesinin duayen yazarı, Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu Ali Sirmen'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet gazetesine başsağlığı diliyorum."

İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sirmen'in vefatıyla ilgili paylaştığı mesajda, "Cumhuriyet Gazetesi’nin duayen yazarı Ali Sirmen’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, okurlarına ve Cumhuriyet camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

ALİ SİRMEN KİMDİR?

Ali Sirmen, 10 Kasım 1939 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sirmen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Köşe yazarlığına 1966 yılında Akşam Gazetesinde başladı. Yeni Ortam ve Milliyet gazetelerinde köşe yazıları yazdı.

1972 yılında kurulan Barış Derneği'nin kuruluşunda yer aldı. İkinci Bahar televizyon dizisinde Antepli bir komiseri, Cumhuriyet adlı filmde ise, Cumhuriyet Gazetesi kurucusu olan Yunus Nadi Abalıoğlu'nu canlandırdı. SkyTürk kanalında Siyah-Beyaz isimli programı, Cem TV'de Süheyl Batum ile Ayıptır Söylemesi isimli tartışma programını sundu.

Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti

Amerikan moda tasarımcısı 102 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti

'Baron' Jacob Rothschild hayatını kaybetti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)