BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den büyük ihraç----

Garanti'den büyük ihraç

Garanti'den büyük ihraç
04 Ekim 2013 - 08:52 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, 6 milyar dolara kadar tahvil ve benzeri borçlanma aracı ihraç için yetki verdi

Garanti Bankası, 6 milyar dolara kadar tahvil, bono veya benzeri  borçlanma aracı ihracına ilişkin Genel Müdürlüğe yetki verdi.
Bankadan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"3 Ekim 2013 tarihinde Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, yurt dışında ve/veya yurt içinde tahsisli satış ve/veya nitelikli yatırımcıya satılmak üzere bir veya birden fazla ihraç yoluyla gerçekleştirilecek, çeşitli tertip ve vadelerde ve ihraç tarihlerindeki piyasa koşullarına göre belirlenecek sabit ve/veya değişken faiz oranlarına sahip, toplamda 6.000.000.000 ABD Doları veya muadili yabancı para tutarı veya Türk Lirası tutarına kadar tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma aracı ihraçlarına ilişkin tüm sözleşmelerin ve bu sözleşmelere ilişkin sair evrakın tanzim ve düzenlenmesi ile satış ve yurtdışı borsalara kayıt da dahil olmak üzere işlemle ilgili gerekli bütün adımların yerine getirilmesini sağlamak amacıyla T. Garanti Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmiştir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)