BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGaranti Filo’ya Üstün Başarı Ödülü----

Garanti Filo’ya Üstün Başarı Ödülü

Garanti Filo’ya Üstün Başarı Ödülü
05 Mart 2014 - 11:09 www.finansgundem.com

www.garantifiloikinciel.com ,Interactive Media Awards’ın Üstün Başarı Ödülü'nü aldı

www.garantifiloikinciel.com ,Interactive Media Awards’ın 2013 yılında Otomobil kategorisinde gerçekleştirdiği değerlendirmede “Üstün Başarı” ödülüne layık görüldü.

Interactive Media Awards, Interactive Media Council tarafından 2002 yılından beri düzenlenen, uluslararası prestije sahip bir ödül programı. Interactive Media Awards’ın 2013 değerlendirmesinde “Üstün Başarı Ödülü” alan Garanti Filo İkinci El Online Satış Platformu’nun öne çıkan özelliklerinin işlevsellik, kullanım kolaylığı ve standartlara uyum olduğu belirtildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Filo Genel Müdürü Selami Ekin, www.garantifiloikinciel.com’ un uluslararası bir platformda ödüle değer görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘Sektörde eksikliğini gördüğümüz ve başından bu yana inandığımız projemizin aldığı bu ödül haklılığımızı kanıtladı.’ dedi.
Garanti Filo’nun, kiralama süresi dolan araçlarının satışına yönelik geliştirdiği İkinci El Online Satış Platformu’nda, “Açık Arttırma”, “Açık Eksiltme”, “Teklif Toplama” ve “Sabit Fiyat” gibi farklı teklif yöntemlerle ikinci el araç satın almaya imkan verdiğini kaydeden Ekin, Platformun tek araç satışının yanı sıra, toplu satış seçeneğini de sunduğunu  söyledi. Selami Ekin, ‘Garanti Filo İkinci El Online Satış Platformu, alıcıların satın almayı düşündükleri araçları fiziki olarak görmeye ihtiyaç duymadan, hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde satın almalarını sağlıyor. İkinci El Online Satış Platformu’nda satışa sunulan araçların tüm geçmiş hasar, bakım, onarım bilgileri, bağımsız ekipler tarafından verilen ekspertiz raporları, detaylı fotoğrafları ile birlikte alıcıların bilgisine sunuyor.’ dedi.

www.garantifiloikinciel.com’ ,Garanti Teknoloji ve Nexum Creative’in ortak çalışmasıyla hazırlanan kapsamlı online satış platformu, Mayıs 2013’te hayata geçirildi. Platform Garanti Filo tarafından analiz edilirken, tasarımı ve yazılım geliştirmesi Nexum Creative tarafından, sistem altyapısı ve entegrasyonu ise Garanti Teknoloji tarafından sağlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)