BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Cep Şubesi Windows 8'de kullanılacak----

Garanti Cep Şubesi Windows 8'de kullanılacak

Garanti Cep Şubesi Windows 8'de kullanılacak
14 Nisan 2013 - 15:52 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Cep Şubesi uygulamasını Windows 8 işletim sistemine sahip tablet bilgisayar ve PC'lere taşıdı.

Garanti Bankasından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de Windows 8 platformuna özel, finansal işlem yapılabilen ilk mobil bankacılık uygulaması olan Garanti Cep Şubesi ile kullanıcılar, bankacılık işlemlerini hızlı ve kolayca gerçekleştirecek, uygulamayı gelir-gider yönetimlerine yardımcı olan bir platform olarak da kullanabilecek.
Uygulama ile e-vadeli hesap açma, anında kredi başvurusu yapma, varlık ve borçları sorgulayabilme, geçmişten bugüne varlıkların gelişimini görüntüleme, nakit akışında geçmiş ve gelecekteki finansal hareketleri izleyebilme, hesap ve kartların hareket ile detaylarını görüntüleyebilme, para transferi, fatura, şans oyunları, kredi kartı borç ödemesi, GSM lira yüklemesi, altın ve döviz alı-satışı yapılabilecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, geçen yıldan bu yana Cep Şubesi uygulamasının iPhone, iPad, Android, BlackBerry 10 gibi farklı platformları tercih eden mobil cihaz sahiplerinin kullanımına sunulduğunu belirterek, bunun yanı sıra Microsoft ile işbirliği yapılarak, Windows 8 işletim sistemi için finans uygulaması geliştirdiklerini vurguladı.
Dinçer, mobil bankacılık finansal işlem pazar payının yüzde 44, mobil uygulama indirilme sayısının ise 2,5 milyona ulaştığını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Rakamlardan da anlaşılacağı gibi bugün müşterilerimizin bankacılık deneyimlerinin tam ortasında yer alan dijital kanallarımızda tutarlı, kesintisiz kullanıcı deneyimi sunmayı esas aldığımız 'Bütünleşik Kanal' yaklaşımımızı başarılı bir şekilde uyguluyoruz. Şimdi de Windows 8 platformuna özel olarak geliştirdiğimiz Cep Şubesi uygulamasını yayına aldık. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimize hayatlarının içinde yer alan servisler tasarlamaya devam edeceğiz.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)