BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti BBVA'da “Ticari Kredi Limit Başvurusu” dijital kanallardan yapılabilecek----

Garanti BBVA'da “Ticari Kredi Limit Başvurusu” dijital kanallardan yapılabilecek

Garanti BBVA'da “Ticari Kredi Limit Başvurusu” dijital kanallardan yapılabilecek
20 Şubat 2024 - 10:40 www.finansgundem.com

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'nın tasarımı tüzel müşterilerin bankacılık ürünleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yeniden hazırladığını, “Ticari Kredi Limit Başvurusu”nun dijital kanallardan yapılabildiğini duyurdu

Garanti BBVA, dijital ürün ve hizmetleriyle müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni uygulaması “ Ticari Kredi Limit Başvurusu” ile Bankanın şahıs firması ve tüzel müşterileri, ticari kredi kullanabilmek için gerekli olan limit başvurusunu şubeye gitmeden dijital kanallardan yapabiliyor.

“Ticari Kredi Limit Başvurusu” hizmetiyle müşteriler, tek seferde birden fazla ürün için dijital ortamda kredi limitine başvurabiliyor ve müşteri özelinde oluşan limitlerine bağlı sözleşmelerini de dijitalden onaylayabiliyor. Hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşen uygulamayla, müşteriler işlerinin başından ayrılmadan dijital kanallardan kredi ve krediye bağlı işlemlerini tamamlayabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer , “Müşterilerimizin zamanını tasarruflu kullanabilmeleri, bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı yapabilmeleri için dijital kanallardaki ürün ve hizmetlerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz. “Ticari Kredi Limit Başvurusu” uygulamamız, bankamızın şahıs firması ve tüzel müşterilerini dijitalleştirme yönündeki önemli adımlarından bir tanesi. Garanti BBVA olarak, yenilikçi bakış açımızla uygulamalarımıza çeşitlilik katarken, evrakların dijital ortamda onaylanmasını sağlayarak kağıt tasarrufuna da katkıda bulunuyoruz” dedi.

Garanti BBVA: Bugünkü dersimiz finansal okuryazarlık!

 

Garanti BBVA ve BÜYEM Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin Diyarbakır eğitimleri başlıyor

 

Garanti BBVA Bonus Platinum Biyometrik Kart ile ödemeler artık parmak ucunda

 

Garanti BBVA’nın yeni e-para ve ödeme şirketi “TAMİ” faaliyet izni aldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)