BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti basketçileri şampiyonaya uğurladı----

Garanti basketçileri şampiyonaya uğurladı

Garanti basketçileri şampiyonaya uğurladı
26 Ağustos 2014 - 12:56 www.finansgundem.com

Milli basketbolcularımız 12 Dev Adam ve Potanın Perileri, düzenlenen bir davetle, Dünya Şampiyonalarına uğurlandı

Milli basketbolcularımız 12 Dev Adam ve Potanın Perileri, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere’nin ev sahipliğinde, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve federasyon yetkililerinin katılımıyla düzenlenen bir davetle, Dünya Şampiyonalarına uğurlandı. Takımların tam kadro katıldığı etkinlikte, İspanya’da gerçekleştirilecek 2014 FIBA Dünya Kupası hazırlığı için yola çıkacak A Milli Erkek Basketbol Takımı’na; Türkiye’de düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası hazırlıkları için de Ankara’ya gidecek A Milli Kadın Basketbol Takımı’na başarı dilekleri iletildi.
 
Tüm oyunculara başarılar dileyen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “2001 yılından bu yana desteklediğimiz Türkiye basketbolunun bu uzun ve zorlu yolda geldiği noktaya, ulaştığı başarılara baktığımızda, gururlanmamak mümkün değil. Bu öykü, emekle, stratejik planlamayla, gücün doğru kanala aktarılmıyla, ve doğru işbirlikleriyle, başarılamayacak hiçbir hedefin olmadığını kanıtlıyor. Bu nedenle sadece takımlarımızı desteklemekle kalmıyor, kendimizi ekibin bir parçası kabul ederek yakından ilgileniyor, tüm maçlarına gidiyor, onlarla birlikte üzülüyor, birlikte seviniyoruz. 12 Dev Adam’a ve Potanın Perileri’ne, katılacakları şampiyonalarda bol şans ve başarı diliyoruz.” dedi.
 
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel “Türkiye Basketbol Federasyonu ile Garanti Bankası arasında basketbolu 360 derece kapsayan bir işbirliği var. Garanti Bankası, sadece tüm milli takımlarımıza değil, altyapı çalışmalarından basketbolun büyük kitlelerle buluşmasını sağlayan iletişim projelerine kadar pek çok alanda bizim en büyük destekçimiz. Spor sponsorluğu konusunda bir başarı hikâyesi olmayı hak eden bu güçlü işbirliği sonucunda Türk kamuoyunda basketbol sporuna olan ilgi ve sevginin ne kadar arttığını bizzat gözlemleyebiliyoruz. Kadın ve Erkek A Millilerimiz de zorlu şampiyona programları öncesinde bu gücü ve güveni hissediyorlar.” dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)