BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGaranti Bankası ve Milli Takım el ele----

Garanti Bankası ve Milli Takım el ele

Garanti Bankası ve Milli Takım el ele
07 Eylül 2015 - 15:27 www.finansgundem.com

Garanti Bankası sponsorluğunda, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı Avrupa'da ikincilik elde etti

Garanti Bankası sponsorluğunda basketbol sahalarında başarıdan başarıya koşan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı “12 Cesur Yürek”İngiltere’nin Worcester şehrinde düzenlenen 2015 Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa İkinciliğini elde ederek bir kez daha Türkiye’nin gururu oldu. Şampiyonanın finalinde ev sahibi Büyük Britanya’ya 87-66 yenilerek gümüş madalya kazanan Millilerimiz böylelikle, geçen yıl Güney Kore’de düzenlenen Dünya Şampiyonası’ndaki üçüncülük sonrası bu yıl da Avrupa ikinciliğine uzanarak başarısını pekiştirdi. Öte yandan 12 Cesur Yürek, oynadığı maçlarda ortaya koyduğu centilmence yaklaşımıyla şampiyona sonunda “Fair Play” ödülüne layık görüldü.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı “12 Cesur Yürek”Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği dereceyle, ülkemizi 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda da temsil edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)